Start 2 Stay Fit
De personal training en gezondheidsstudio in Westervoort.

Start 2 Stay Fit.

In mijn studio wordt gewerkt met verschillende modules. Je kan op deze manier zelf je abonnement samenstellen en wanneer je geen gebruik meer van een module wilt maken zet je hem gewoon uit. Lekker makkelijk en voordelig. Voor een prijsopgave neem dan contact op via het contact formulier en geef daarin je wensen aan.

Personal Training & Small Group Training.

Ik ben er van overtuigd dat personal training en small group training de beste methode is om te werken aan een gezond en sterk lichaam. Een personal trainer die je kent en je begeleidt, motiveert en die samen met jou alles uit de kast haalt om jouw doelstelling te bereiken. Als sporter krijg je alle aandacht.

Ik trek je naar een hoger plan, zelfs voorbij je doelstelling en voorbij je eigen verwachtingen. Je staat versteld van wat je lichaam en geest allemaal kunnen.

Wanneer je kiest voor small Group training, krijg je een vaste trainingsdag, kan je kiezen om 1 of 2 keer p/w te trainen en je traint altijd in kleine groepjes.

Revalideren / Medische fitness.

Heb je al jaren last van bijvoorbeeld rug-, knie-, nek- of schouderklachten? ik help je graag verder!

Onder persoonlijke begeleiding van een medische fitnessinstructeur ga je aan de slag om je (medische)doelstellingen te behalen. Om zo je spieren te versterken en je klachten te verminderen. We starten met een uitgebreide intake om je instapniveau en doelstellingen vast te leggen. Door regelmatig een fittest uit te voeren krijgen we een goed beeld of de goede weg is ingeslagen. Daarnaast houden we je gegevens bij in een overzichtelijk fitrapport. We bieden begeleiding op 2 manieren, op onze sportlocatie werken we aan je uithoudingsvermogen (conditie), kracht, lenigheid en coördinatie. Tevens kunnen we intensiever aan de slag met bepaalde oefeningen. De thuis/online trainingen zijn daar in tegen kort, snel en zeer verantwoord. Uiteraard is een terugkoppeling met je huisarts en fysiotherapeut mogelijk.

VYTAL.

Wil jij op een makkelijke manier gezonder gaan eten? Probeer onze nieuwe voedingsapp, VYTAL! 

Met VYTAL wordt je weekmenu automatisch voor je klaargezet compleet met recepten en boodschappenlijstje en kun je je boodschappen zelfs meteen laten thuisbezorgen! 
VYTAL is geen dieet maar een lifestyle die je eenvoudig vol kan houden. Dus heb jij weinig inspiratie, eet je altijd dezelfde dingen of wil je gewoon niet hoeven nadenken over wat je moet gaan eten? Dan is VYTAL wat voor jou.