Start 2 Stay Fit
De personal training en gezondheidsstudio in Westervoort.

Start 2 Stay Fit.

In mijn studio wordt gewerkt met modules. Je kan zelf je abonnement samenstellen met de onderstaande abonnementsvormen en wanneer je geen gebruik meer van een module wilt maken zet je hem gewoon uit. Lekker makkelijk en voordelig. Voor een prijsopgave neem dan contact op via het contact formulier en geef daarin je wensen aan.

Personal Training & Small Group Training.

Wij zijn er van overtuigd dat personal training en small group training de beste methode is om te werken aan een gezond en sterk lichaam. Een personal trainer die je kent en je begeleidt, motiveert en die samen met jou alles uit de kast haalt om jouw doelstelling te bereiken. Als sporter krijg je alle aandacht.

Ik trek je naar een hoger plan, zelfs voorbij je doelstelling en voorbij je eigen verwachtingen. Je staat versteld van wat je lichaam en geest allemaal kunnen.

Personal Training vanaf €50,- per uur.

Small Group Training vanaf €8,50 per les.

Revalideren / Medische fitness.

Heb je al jaren last van bijvoorbeeld rug-, knie-, nek- of schouderklachten? ik help je graag verder!

Onder persoonlijke begeleiding van een medische fitnessinstructeur ga je aan de slag om je (medische)doelstellingen te behalen. Om zo je spieren te versterken en je klachten te verminderen. We starten met een uitgebreide intake om je instapniveau en doelstellingen vast te leggen. Door regelmatig een fittest uit te voeren krijgen we een goed beeld of de goede weg is ingeslagen. Daarnaast houden we je gegevens bij in een overzichtelijk fitrapport. We bieden begeleiding op 2 manieren, op onze sportlocatie werken we aan je uithoudingsvermogen (conditie), kracht, lenigheid en coördinatie. Tevens kunnen we intensiever aan de slag met bepaalde oefeningen. De thuis/online trainingen zijn daar in tegen kort, snel en zeer verantwoord. Uiteraard is een terugkoppeling met je huisarts en fysiotherapeut mogelijk.

Revalideren / Medische Fitness vanaf 9,50 per week.

Afvallen en Leefstijl.

Als je de module afvallen en levensstijl activeert dan ontvang je wekelijks een individueel voedingsadvies afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek voedingsadvies en beweegadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies dat ik hanteer is gezond, gevarieerd, regelmatig en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Het programma is geen dieet, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Het voedingsadvies en beweegadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies van 0,5 tot 1 kilo per week. Het hele gezin kan mee eten en daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eet- en beweegpatroon.

Afvallen en Leefstijl vanaf €15,50 per maand.


Online begeleiding.

Start 2 Stay Fit heeft 2 online begeleidingspakketten ontwikkeld (training & voeding). Via de online intake worden je doelstelling besproken en een trainings- en of voedingsplan opgemaakt. Online houden we contact en blijven ik je motiveren, ondersteunen en adviseren.

Online vanaf €19,99 per 4 weken.

 

Bootcamp / Circuit training.

Kracht- en conditietrainingen is een onderdeel dat zit verpakt in de circuit trainingen & bootcamps. Het doel hiervan is je conditie en kracht naar een hoger niveau te brengen, het uithoudingsvermogen van bepaalde spiergroepen te vergroten of een disbalans in je spierkracht op te heffen. Krachttraining vormt ook een belangrijk onderdeel bij revalidatie na een blessure. Heb je weinig tijd en wil je snel resultaat, dan zijn deze trainingen ideaal voor jou.

Op dit moment bied ik iedere laatste zondag van de maand een bootcamp aan van 9:00 tot 10:00 in park fort Gelreoord tegen over de Creon met de ingang aan de Rosmolen.

Bootcamp / Circuit training vanaf €8,50 per les.