Personal Training Jeroen Lutjeboer
De gezondheidsstudio in Westervoort.

Small Group Training.

Ik ben er van overtuigd dat small group training de beste methode is om te werken aan een gezond en sterk lichaam. Een personal trainer die je kent en je begeleidt, motiveert en die samen met jou alles uit de kast haalt om jouw doelstelling te bereiken. Als sporter krijg je alle aandacht. Ik trek je naar een hoger plan en voorbij je eigen verwachtingen. Je staat versteld van wat je lichaam allemaal kan. Wanneer je kiest voor small Group training, kan je kiezen om 1 of 2 keer p/w te trainen, reserveert je eigen les en je traint altijd in kleine groepjes.

Personal Training.

Wil je het beste uit jezelf halen? Dan kan dat! Je krijgt effectieve 1op1 trainingen die compleet zijn aangepast aan jouw sportieve doelstellingen en persoonlijke situatie. Iedere training werken we aan jouw doelstelling en je kan trainen waar je maar wilt. Ga je voor personal training dan kan je kiezen voor een 5 of 10 rittenkaart.

Revalideren / Medische fitness.

Heb je al jaren last van bijvoorbeeld rug-, knie-, nek- of schouderklachten. Ben je aan het revalideren van kanker of hart klachten? Ik help je graag verder!

Onder persoonlijke begeleiding van een medische fitnessinstructeur ga je aan de slag om je (medische)doelstellingen te behalen. Om zo je spieren te versterken en je klachten te verminderen. We starten met een uitgebreide intake om je instapniveau en doelstellingen vast te leggen. Door regelmatig een fittest uit te voeren krijgen we een goed beeld of de goede weg is ingeslagen. Daarnaast houden we je gegevens bij in een overzichtelijk fitrapport. We bieden begeleiding op 2 manieren, op onze sportlocatie werken we aan je uithoudingsvermogen (conditie), kracht, lenigheid en coördinatie. Tevens kunnen we intensiever aan de slag met bepaalde oefeningen. De thuis/online trainingen zijn daar in tegen kort, snel en zeer verantwoord. Uiteraard is een terugkoppeling met je huisarts en fysiotherapeut mogelijk.

VYTAL.

Wil jij op een makkelijke manier gezonder gaan eten? Probeer onze nieuwe voedingsapp, VYTAL! 

Met VYTAL wordt je weekmenu automatisch voor je klaargezet compleet met recepten en boodschappenlijstje en kun je je boodschappen zelfs meteen laten thuisbezorgen! 
VYTAL is geen dieet maar een lifestyle die je eenvoudig vol kan houden. Dus heb jij weinig inspiratie, eet je altijd dezelfde dingen of wil je gewoon niet hoeven nadenken over wat je moet gaan eten? Dan is VYTAL wat voor jou.

Body Plan

Het Body Plan is een programma wat alleen om jou draait. Tijdens het traject van 8, 12 of 16 weken pakken we je totale leefstijl aan. Op deze manier hopen we op zo'n goed mogelijk (blijvend) resultaat. Dit doen we met de volgende 3 pijlers Training, Voeding en Coaching. Omdat ik overtuigd ben van dit programma krijg je een garantie tot slagen mee.