Jeroen Lutjeboer

Vanaf kinds af aan ben ik altijd in beweging geweest. Mijn vader kwam uiteindelijk op het idee om mij naar een judo vereniging te brengen. Tijdens de judo en Jiu-Jitsu lessen hielp ik altijd mee en van daaruit kreeg ik het advies een sportopleiding te gaan doen (CIOS in arnhem). In het jaar 2000 heb ik mijn diploma behaald met als hoofdvak defensie/overheid. In mijn vakkenpakket zat; conditietrainer, fitnesstrainer, fitness-healthtrainer en zwemtrainer kortom het ideale pakket om iemand naar een hoger level te begeleiden. Tegenwoordig train ik in de fitness en mag ik graag een rondje golfen.

Na jaren als fitnessinstructeur en fitnesscoördinator te hebben gewerkt heb ik de stap genomen om mijn eigen onderneming te starten. Via Start 2 Stay Fit kan ik mijn cliënten begeleiden met een methode die ik goed vind. Ik wil er voor zorgen dat jij je goed voelt en vooral dat je energie hebt. Energie om op stap te gaan met familie en vrienden. Ik wil graag dat je 's ochtends fluitend je bed uit stapt en dat je zin hebt in de nieuwe dag.


Tevens werk ik bij Fysio-Fit centrum van der Toolen in Bennekom. Daar ben ik een verlengstuk van de fysiotherapeut wat mijn kennis op medisch verantwoord sporten en revalideren naar een hoger plan heeft gebracht.

Om een nog betere personal trainer te worden heb ik mij verdiept in voeding en leefstijl(verandering). Dit is een heel omvangrijk gebied waar iedereen een mening over heeft en veel theorieën over bestaan. Ik lees, praat en denk, graag over dit onderwerp. Het is een gigantisch interessant gebied.

Genoeg over mij, nu is het tijd voor jou.
wellicht tot snel.

Met vriendelijke groet,
Jeroen