Start 2 Stay Fit
De personal training en gezondheidsstudio in Westervoort.

BLIJF THUIS. TRAIN THUIS.

Kies voor Start 2 Stay Fit @Home (S2SF@home)


Start 2 Stay Fit heeft maatregelen getroffen vanwege het coronavirus. In deze bizarre tijden, zijn de sportscholen gesloten en het verenigingsleven ligt op zijn gat. Ondanks dat is het heel belangrijk om niet stil te zitten maar om juist fit te worden en te blijven. 

Dan is S2SF@home of S2SF@outdoor de oplossing voor jou.

Met S2SF online laat je een persoonlijk trainingsschema op maat maken. Je geeft aan wat je wensen zijn, waar je wilt trainen (binnen of buiten) en welke trainingsmaterialen je al tot je beschikking hebt. Binnen enkele dagen krijg je een trainingsplan in je mailbox die je gewoon thuis of buiten kunt uitvoeren. S2SF maakt je persoonlijke trainingsschema op basis van kracht oefeningen en je kan tijdens de online begeleidingsuren vragen stellen over je plan en oefeningen. S2SF heeft een zeer ervaren sportfysiotherapeut in huis die een beweegplan kan maken voor mensen met lichamelijke klachten. Daarnaast bied S2SF verschillende weerstandsbanden aan die het starten van krachttraining toegankelijk en laagdrempelig maakt. Tevens krijg je bij het afnemen van een trainingsplan gratis toegang tot de trainingsvideo's en online begeleidingsuren.

Vul het onderstaande online intake formulier in om al je wensen kenbaar te maken. Ben je na afloop toch iets vergeten, geen probleem geef je wijzigingen gewoon door en dan past S2SF dit aan. Na afloop van het invullen van je online intake formulier druk je op "betalen" buton (€19,99 per trainingsplan) wanneer je betaling binnen is gaat S2SF direct voor je aan de slag.