Start 2 Stay Fit
De personal training en gezondheidsstudio in Westervoort.

Totaal Body Plan

Het Totaal Body Plan programma van Start 2 Stay Fit is een programma wat alleen om jou draait. Tijdens het traject krijg je persoonlijke begeleiding van een ervaren personal trainer en wanneer het nodig is een sportfysiotherapeut**. Samen met mij ga je aan de slag om jouw doelstellingen te behalen en omdat ik overtuigd ben van dit programma krijg je een 100% slagingsgarantie***. 

Het Totaal Body Plan bestaat uit de volgende 3 punten:

1. Training

Iedere week train je op een vast tijdstip met mij in de studio. Er wordt getraind in groepen van 5 tot 6 personen. Tijdens de afwisselende en intensieve trainingen proberen we iedere week alles uit elke oefening te halen. Daarnaast train je niet alleen in de studio maar train je ook met je eigen fitness set en een opmaat gemaakt trainingsschema thuis. Met deze fitness set die in jouw bezit blijft heb je een extra train moment en je kunt trainen in je eigen tijd en omgeving. Eenvoudig, effectief en tijdsbesparend! 

2. Voeding

Iedere week heb je een weeg moment tijdens de training in de studio. Aan de hand van je gewicht, dag indeling (werkzaamheden) en trainingsintensiteit stel ik een persoonlijk voedingsadvies voor jou samen. Dit doe ik met het succesvolle programma VYTAL. Tijdens het Totaal Body Fit programma krijg je niet alleen wekelijks een nieuw voedingsschema maar leer je alles over een gezonde levensstijl en gezonde voeding, je krijg dus kennis in een levensstijl waar jij en je gezin voor de rest van jullie leven wat aan hebben.

3. Coaching

Tijdens het programma wordt je niet alleen in de studio gecoacht maar ook daar buiten. Je zult leren anders te gaan denken. Door de trainingen, de coaching en de gezonde voeding wordt je sterker, fitter en slanker hierdoor zul je beter in je vel gaan zitten en ervaar je minder stress.

Bij het volgen van het Totaal Body plan kan je de volgende punten in korte tijd ervaren:

  • Slanker
  • Sterker
  • Fitter
  • Gezonder
  • Minder stress
  • Zelfvertrouwen


Vraag snel een proefles aan en laat middels een offerte een prijsopgave maken. Wacht niet langer en start met een nieuwe en gezonde levensstijl.

** vergoedingen dienen deels te gaan via de (aanvullende) verzekering. Indien er geen vergoedingsmogelijkheden zijn, komen de kosten van dit consult bovenop de abonnementsprijs.

*** 100% slagingsgarantie is alleen van toepassing wanneer de deelnemer niet meer dan 10% trainingsverzuim heeft en zich aantoonbaar voor 90% aan het voedingsplan en coachingsplan heeft gehouden.

Wanneer u een contact aanvraag heeft gedaan met een Microsoft mail account (hotmail, live, outlook of me.com) vergeet dan niet regelmatig uw spambox te bekijken. Antwoorden komen bij deze email providers regelmatig in de spambox terecht.